Anissaras on Itä- Kreetalla, saaren pohjoisrannalla kevään, kesän ja syksyn matkailukaudella aurinkoinen lepo- ja rantakohde niin pariskunnille kuin lapsiperheille. Ranta on karkeata hiekka tai soraa, osin kalliorantaa. Tarjolla on palveluita rantatuoleista ja aurinkovarjoista ruoka- ja juomahuoltoon. Rantakadulla on useita tavernoita ja kahviloita sekä kauppoja.

Illan huvituksia löytyy enemmän viereisestä Hersonissoksesta, jonne samoin kuin saaren pääkaupunkiin Iraklioniin pääsee paikallisbussilla muutaman euron maksulla. Iraklionissa on sekä nähtävyyksiä ja ostosmahdollisuuksia sekä suuremman, noin 150 000 asukkaan kaupungin ilmapiiri.

HUOM!

remove_circle_outline
Kesäkohde

Paikallinen hotellivero maksetaan suoraan hotellille. Vero on n. 0,50-4 €/yö/huone hotelliluokituksesta riippuen.

Valuutta EUR

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.