Bali sijaitsee Kreetan pohjoisrannikon keskivaiheilla n. 40 km Rethymnonista itään ja Iraklionista länteen. Balin on pieni rantakylä, jossa on suojaisa, hyvin lapsiperheillekin sopiva lahti. Kylään ja sieltä pois johtaa vain yksi tie, ts. läpikulkuliikennettä ei ole. Päätielle, josta mm. bussit kulkevat, on matkaa kaksi kilometriä.

Kreetan Bali sopii rauhalliseen lepolomaan ja kuntoliikuntaan. Rannalla vuokrataan myös monenlaisia vesiliikkumisen välineitä. Illat voi viettää omassa seurueessa Balin tavernoissa maittavan kreetalaisen tai kansainvälisemmän aterian ääressä. Ilta- tai yöelämän viihdettä täällä ei ole tarjolla. Baliin on viime vuosina kuitenkin rakennettu lisää, joten se on kasvava loma-alue. Auton vuokraus mahdollistaa omatoimisen retkeilyn muualle saaren nähtävyyksiin ja ostosmahdollisuuksiin. Välimatkat Kreetalla on pitemmät kuin moni olettaa. Saaren läpimitta itä-länsi suunnassa on jopa n. 250 km!

HUOM!

remove_circle_outline
Kesäkohde

Paikallinen hotellivero maksetaan suoraan hotellille. Vero on n. 0,50-4 €/yö/huone hotelliluokituksesta riippuen.

Valuutta EUR

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.