Gouves oli aikaisemmin itsenäinen kunta hieman Iraklionista itään, mutta vuoden 2011 kunta-uudistuksen jälkeen Gouves kuuluu Hersonissokseen. Sijainnista seuraa, että on käytännöllisintä saapua Gouvesiin Iraklionin (Heraklion) lentoaseman kautta, etäisyys noin 18 km.

Gouves on naapureitaan Hersonissosta ja Maliaa rauhallisempi ja vähemmän kansoitettu alue kesäisenä korkeakautena. Gouves tarjoaa pitkän aurinkorannan palveluineen ja monine vesiurheiluvälineineen myös lapsiperheiden tai rauhallisempaa menoa arvostavien seniorimatkalaisten nautittavaksi.

Gouvesin ranta- ja pääkaduilla on tavernoita, baareja, kahviloita sekä myymälöitä ja apteekki. Paikallisbussilla pääsee tutustumaan viereisten Hersonissoksen tai Malian iltaelämään sekä saaren pääkaupungin Iraklionin nähtävyyksiin ja ostosmahdollisuuksiin.

HUOM!

remove_circle_outline
Kesäkohde

Paikallinen hotellivero maksetaan suoraan hotellille. Vero on n. 0,50-4 €/yö/huone hotelliluokituksesta riippuen.

Valuutta EUR

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.