Hersonissos tarjoaa hienoja rantoja ja poukamia sekä mahdollisuudet harrastaa niin vesi- kuin muutakin liikuntaa. Keskikesän kuukausina meno rantakadulla ja sataman tuntumassa tiivistyy nuoremman väen saapuessa bilettämään. Silloin rauhallisempaa menoa kaipaavien kannattaa suunnata yläkyliin Piskopianoon tai Koutouloufariin hieman loitommalle ranta-alueelta tai peräti muihin Kreetan kohteisiin. Hersonissosin sijainti lähellä Iraklionia tarjoaa oivallisen tutustumisen mahdollisuuden saaren pääkaupunkiin, Knossoksen antiikkipalatsin raunioihin tai vaikkapa Spinalongan saareen. Läheisessä Mallian kylässä voi käydä vaikkapa illallisella.

HUOM!

remove_circle_outline
Kesäkohde

Paikallinen hotellivero maksetaan suoraan hotellille. Vero on n. 0,50-4 €/yö/huone hotelliluokituksesta riippuen.

Valuutta EUR

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.