Malia on vilkas matkailualue Itä-Kreetan pohjoisrannalla Iraklionin ja Agios Nikolaoksen puolivälissä. Malia oli itsenäinen kunta, mutta 2011 kuntauudistuksessa siitä tuli osa länsipuolella olevaa naapuriaan, Hersonissosta. Malian lahden ranta-alueet ovat etenkin kesäkuukausina nuorten keskieurooppalaisten bilettäjien suosikkeja - baareja ja klubeja on vieri vieressä, myös rantabaareja. Rauhaisaa lepolomaa haeskelevien ja lapsiperheiden kannattaa valita jokin muu Kreetan laajasta kohde valikoimasta, sillä Hersonissos-Stalis-Malia –alueella viihde voi äityä joidenkin mielestä jopa liialliseksi. Syksyllä myös täällä viihde ja meno hieman laantuu.

Maliaan suuntaavien kannattaa pyrkiä lentämään Iraklionin lentoasemalle, josta matka Maliaan kestää autolla 30-40 minuuttia. Bussilla pääsee Maliasta helposti Iraklionin ja samalla koko saarelle. Vuokra-auto vapauttaa liikkumiseen omaan tahtiin ilman aikatauluja.

HUOM!

remove_circle_outline
Kesäkohde

Paikallinen hotellivero maksetaan suoraan hotellille. Vero on n. 0,50-4 €/yö/huone hotelliluokituksesta riippuen.

Valuutta EUR

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.