Falirakissa auringonjumala Helios näyttää parhaat ominaisuutensa jopa 300 päivänä vuodessa. Noin 10 kilometriä Rodoksen kaupungista etelään saaren itärannan loma-alue Faliraki on lapsiperheiden suosikki. Täällä rantaa on useita kilometrejä. Monet hotellit sijaitsevat niin, että rantaan ja takaisin voi kävellä lasten kanssa tai jäädä hotellin altaalle. Myös ravintolatarjontaa on alueella runsaasti. Faliraki Water Park -vesipuisto täydentää lomakokemuksia lasten kanssa. Lisäksi Rodoksen kaupunki on mukavan lähellä päivä- tai iltaretkeä varten, seurueen kokoonpanosta ja ikärakenteesta riippuen.

HUOM!

remove_circle_outline
Paikallinen hotellivero maksetaan suoraan hotellille. Vero on n. 0,50-4 €/yö/huone hotelliluokituksesta riippuen.

Valuutta EUR. Luottokortit käyvät useimmissa kaupoissa ja ravintoloissa.

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.