Rodoksen kaupunkia reunustaa kaksi erinomaista uima-rantaa. Ellin ranta on aina suosittu, ja Tuulisena rantana tunnettu toinen ranta nousee arvoonsa, kun lämpötila loppukesän lämpimimpinä kuukausina kohoaa. Rodoksen kaupungin monet hotellit sijaitsevat niin, että päivittäinen kaupungilla liikkuminen onnistuu hyvin jalkapatikassa. Täällä saattaa tulla palvelluksi jopa suomen kielellä. Sen verran aikajanaa on suomalaisella valmismatkailulla Rodokselle.

Vanhassa kaupungissa, joka on upea keskiaikainen kokonaisuus ja Unescon listaama maailmanperintökohde, kannattaa ehdottomasti vierailla. Vanhan kaupungin Sokrates –kadulla on paljon erilaisia liikkeitä ja se onkin hyväostoskatu. Illalla tunnelma muuttuu ja ainakin yhtenä iltana kannattaa suunnistaa Vanhaan kaupunkiin illastamaan jossakin sen monista ravintoloista.

Mandrakin sataman alueella on ravintoloita, baareja ja myös ostospaikkoja.

HUOM!

remove_circle_outline
Kesäkohde

Paikallinen hotellivero maksetaan suoraan hotellille. Vero on n. 0,50-4 €/yö/huone hotelliluokituksesta riippuen.

Valuutta EUR

Luottokortit käyvät useimmissa kaupoissa ja ravintoloissa.

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.