Laganas on Zakintosin saaren eteläisen, laajan lahden nimi ja sen rannalla on samanniminen, matkailukautena suosittu loma-alue. Laganasissa on paljon ravintoloita, tavernoja ja baareja, kahviloita ja ostosmahdollisuuksia. Alueella on myös vilkasta tarjontaa iltahuveista, jotka jatkuvat usein aamupuolelle yötä. Vieressä, saman lahden äärellä on naapurina rauhallisempi Kalamakin ranta-alue.

Zakinthosin kansainväliseltä lentoasemalta Laganasiin on lyhimmillään vain noin 15 minuutin automatka. . Matkailijan kesäpäivät kuluvat useimmiten rannalla tai uima-altaalla lekotellen ja kreikkalaisen keittiön herkuista ja viineistä nauttien.

Laganasin ranta on pitkä ja hieno hiekkaranta. Siellä on tarjolla aurinkotuoleja ja päivänvarjoja, baari- ja ravintolapalveluita. Rannan tuntumassa, usein lähellä pintaa vain noin metrin syvyydessä, voi nähdä rauhallisesti lipumassa harvinaisen caretta-caretta –merikilpikonnan. Sen rauhoitetut munintapaikat rannalla merkitään.

Kun haluaa tutustua saareen tarkemmin tai toteuttaa retkipäivän jollekin toiselle rannalle, kannattaa harkita autonvuokrausta. Avonaiset maastoautot ovat kovin suosittuja lämpimään kesäaikaan. Pääkaupunkiin Zakinthosiin pääsee helposti myös paikallisbussilla.

HUOM!

remove_circle_outline
Paikallinen hotellivero maksetaan suoraan hotellille. Vero on n. 0,50-4 €/yö/huone hotelliluokituksesta riippuen.

Valuutta EUR. Luottokortit käyvät useimmissa kaupoissa ja ravintoloissa.

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.