Tsilivi, Zakinthosin saaren itärannalla on lomakohde, joka soveltuu kaikille, pariskunnista lapsiperheisiin. Kylän edustan hiekkaranta on matala ja soveltuu siksi myös lapsille. Heitä varten on tarjolla lisäksi vesipuisto. Tsilivin pääkadulla on monia ravintoloita, tavernoita, kahviloita ja baareja sekä myymälöitä.

Pääkaupunkiin Zanteen pääsee helposti myös bussilla, mutta omatoimista saaren tutustumista varten tarvitsee vuokrata auto.

Lähellä suositun Tsilivin rantakohdetta, hieman sisämaassa ja etäämpänä rannasta omassa rauhassaan kesäpäivän lämmössä uinuu Tragakin kylä. Täällä voi lomallaan yrittää sopeutua osaksi paikallista elämänmenoa. Jos kaipaa vaihtelua Tragakin rauhalliseen elämänmenoon, voi tehdä pienen retken vaikkapa läheiseen Tsiliviin. Pitempiä päiväretkiä varten on auton vuokraaminen tarpeen.

HUOM!

remove_circle_outline
Paikallinen hotellivero maksetaan suoraan hotellille. Vero on n. 0,50-4 €/yö/huone hotelliluokituksesta riippuen.

Valuutta EUR. Luottokortit käyvät useimmissa kaupoissa ja ravintoloissa.

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.