Vassilikosin niemimaa työntyy Zakinthosin saaren kaakkoisena ulokkeena hienoine hiekkarantoineen kohti Joonian merta. Täällä on rantaa, aurinkoa ja merta, mm. pitkä ja suosittu Banana Beach –hiekkaranta. Tarjolla on hyvät mahdollisuudet monenlaiseen vesiurheiluun ja muuhunkin liikuntaan. Vassilikosissa on tavernoita ja baareja, mutta esimerkiksi tuliaisostoksia varten pääsee paikallisbussilla joko läheiseen, vilkkaampaan Argassiin tai saaren pääkaupunkiin Zanteen (Zakinthos) saakka. Laajempaa saarikierrosta varten vuokra-auto on hyvä vaihtoehto. Suosittuja ovat avo- tai pressukattoiset, pienemmät tai suuremmat maasturit.

HUOM!

remove_circle_outline
Paikallinen hotellivero maksetaan suoraan hotellille. Vero on n. 0,50-4 €/yö/huone hotelliluokituksesta riippuen.

Valuutta EUR. Luottokortit käyvät useimmissa kaupoissa ja ravintoloissa.

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.