Cavtat on hurmaava pikkukaupunki n. 20 km Dubrovnikista etelään. Alue on tunnettu vihreydestään ja kristallinkirkkaasta merestään. Silmä lepää merellisissä maisemissa.

Suosittelemme omatoimisia veneretkiä rannikon edustan saarille.

Luottokortit eivät kelpaa kaikissa kaupoissa tai ravintoloissa. Pankkiautomaateista pystyy nostamaan paikallista valuuttaa luottokorteilla.

HUOM!

remove_circle_outline
Kesäkohde

Aikaero Suomeen -1 h

Valuutta Kroatian kuna (HRK)

Kroatia on EU:n jäsenvaltio

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.