Maltan pohjoisosassa, apostoli Paavalin oletetun haaksirikkopaikan mukaan nimetyn St.Paul’s Bayn alueella, on moderni lomahotellien ja matkailupalvelujen keskittymä Bugibba. Niemen toinen puoli on nimeltään Qawra. Täältä voivat hakea tukikohtaa ne, jotka varsinkin kesän lämpiminä kuukausina painottavat lomansa lepäilyyn, rannalla tai auringossa lekotteluun. Tämän voi toki keskeyttää paikallisella bussimatkalla Vallettaan ja tai aivan lyhyen matkan päässä Cirkewwa –satamaan, josta lautta vie 20 minuutissa Gozon saarelle. Bugibbasta löytyy monen kukkarolle sopivia, eritasoisia majoitusvaihtoehtoja.

HUOM!

remove_circle_outline
Paikallinen ympäristövero maksetaan suoraan hotellille. Vero on 0,50 €/hlö/yö, enintään kuitenkin 5 €/hlö.

Luottokortit käyvät yleisesti kaupoissa ja ravintoloissa.

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.