Mellieha Maltan pohjoisimmassa osassa on kesäkuukausina vilkas loma-alue hienon, pitkälle matalan ja siten lapsiystävällisen uimarantansa Mellieha Bayn ansiosta. Lepo- ja aurinkolomailu sekä merelliset harrastukset, myös sukeltaminen onnistuvat hyvin täältä käsin, mutta moniin muihin rientoihin Melliehasta on lähdettävä joko vuokra-autolla tai bussilla. Viereisestä Cirkewwan satamasta lähtevät laivat Gozon saarelle.

Omalla itseriittoisella matkaseurueella täällä voi löytää upeat puitteet onnistuneelle rantalomalle. Yksinmatkustavalle paikka voi olla hieman haasteellinen.

HUOM!

remove_circle_outline
Paikallinen ympäristövero maksetaan suoraan hotellille. Vero on 0,50 €/hlö/yö, enintään kuitenkin 5 €/hlö.

Luottokortit käyvät yleisesti kaupoissa ja ravintoloissa.

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.