Slieman kaupunki on vajaan 20 000 asukkaan kaupunki, josta Marsamxett –sataman yli avautuu hieno näköala Vallettaan. Slieman rantabulevardia Tower Roadia reunustaa upea ja leveä jalkakäytävä, jonne myös paikalliset saapuvat ilta- ja sunnuntaikävelylle. Kosmopoliittisessa kaupungissa rantakadun parhaat näköalapaikat ovat vallanneet matkailijoille tarkoitetut hotellit, mutta jo seuraavassa korttelissa asuu paikallista väkeä. Tämä tarkoittaa, että elämän meno Sliemassa on enimmäkseen rauhallista ja normaalia - öisin nukutaan ja aamulla herätään uuden päivän haasteisiin. Ravintoloita ja baaritarjontaa on sopivasti ja vasemmanpuoleinen liikenne varsinkin rantakadulla on vilkasta.

HUOM!

remove_circle_outline
Paikallinen ympäristövero maksetaan suoraan hotellille. Vero on 0,50 €/hlö/yö, enintään kuitenkin 5 €/hlö.

Luottokortit käyvät yleisesti kaupoissa ja ravintoloissa.

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.