St Julian’s ja sen viereinen Paceville ovat suuri matkailupalveluiden keskittymä. Täällä sijaitsevat monet tasokkaat ja jopa loistohotellit kuten maltalaisten oman Corinthia-ketjun St. George ja Marina –hotellit, Hilton, Westin sekä pelinhimoisille Dragonara Casino. Pacevillen alueen baareissa ja diskoissa, keilahallissa ja elokuvateattereissa myös paikallinen nuoriso kokoontuu etenkin viikonloppuiltaisin. Silloin tietyillä kulmilla vilkkaampi meno jatkuu aamupuolelle yötä.

St. Julians’issa myös meri on aina lähellä. Täällä on sukelluskouluja ja myös varsin kelvollinen hiekkaranta auringonottoon ja uintiin, kun rannat muutoin ovat useimmiten rosoisia kalliorantoja. Monilla hotelleilla on uima-allas aurinkotuoleineen joko pihalla, puutarhassa tai katolla.

HUOM!

remove_circle_outline
Paikallinen ympäristövero maksetaan suoraan hotellille. Vero on 0,50 €/hlö/yö, enintään kuitenkin 5 €/hlö.

Luottokortit käyvät yleisesti kaupoissa ja ravintoloissa.

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.