Maltan pääkaupunki Valletta on muurien ympäröimä 1560-luvulla rakennettu vanha kaupunki, jonka rakennutti johanniittain ritarikunnan suurmestari Jean de la Valette. Pääkaupunkiin ovat sijoittuneet monet valtion virastot ja ministeriöt, mutta vain pari pientä hotellia, jotka ovat lähinnä liike- ja työmatkustajien käytössä. Siksi matkailijat asuvat ympäröivissä lähikaupungeissa ja tulevat Vallettan nähtävyyksiä ihailemaan päiväseltään. Kaupunki hiljeneekin aika tavalla illalla, kun kauppaliikkeet sulkevat noin 20.00 aikaan.

HUOM!

remove_circle_outline
Paikallinen ympäristövero maksetaan suoraan hotellille. Vero on 0,50 €/hlö/yö, enintään kuitenkin 5 €/hlö.

Luottokortit käyvät yleisesti kaupoissa ja ravintoloissa.

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.