Dubai Jumeirah on Dubain alkuperäinen rantakohde, jossa on upea ranta sekä paljon ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia.

Jumeirah Beachin tunnetuin maamerkki on purjeenmuotoinen loistohotelli Burj Al Arab. Myös palmun muotoinen keinotekoinen saari Palm Jumeirah kuuluu alueen vetonauloihin.

Matkailijoiden tulee kunnioittaa paikallista kulttuuria ja sääntöjä. Auringonotto yläosattomissa on kielletty. Uima-allasalueiden ja rannan ulkopuolella tulee pukeutua siten, että olkapäät ja polvet on peitettynä.

HUOM!

remove_circle_outline
Paikallinen turistivero maksetaan suoraan hotelliin. Vero on n. 10-20,- AED/huone/yö hotellin tasosta riippuen.

Valuutta dirham (AED)

Aikaero Suomeen +2 h talvella

Sähköpistoke on kolmihaarainen

Omatoiminen valmismatka

Omatoiminen valmismatka perustuu luotettaviin reittilentoihin ja huolellisesti valittuihin matkakohteisiin. Voit itse päättää lähtöpäivän, matkan keston ja valita sopivan hotellin suuresta valikoimastamme.

Suurin ero perinteiseen pakettimatkaan verrattuna on se, että omatoimisella valmismatkalla ei ole opaspalveluita. Lennot ja majoitus sisältyvät matkan perushintaan. Lentokenttäkuljetus on maksullinen lisäpalvelu. Päätät itse varaatko meiltä kuljetuksen lentokentältä hotellille vai menetkö taksilla tai vuokraatko mahdollisesti auton.

Koska kyseessä on valmismatka, on kuluttajansuoja samalla tasolla. Pakettihinta tarkoittaa sitä, että matkabudjetin voi suunnitella etukäteen. Jos tarvitset apua matkalla, voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostitse.