Matkavakuutus

Suosittelemme kaikkia asiakkaitamme varmistamaan, että matkavakuutus on voimassa. Jos sinulla ei ole voimassa olevaa matkavakuutusta, voit ostaa sen meiltä. Vakuutus voi olla jatkuva tai tiettyyn matkaan liittyvä. Ole meihin yhteydessä tai osta vakuutus verkossa klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

OSTA MATKAVAKUUTUS TÄSTÄ

alk. 73€/yö
Lentokenttähotelli

Lähteekö lomalentosi kukonlaulun aikaan? Matkasi alkaa mukavasti hyvin nukutun yön jälkeen. Varaa siis hotelli Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyydestä ja saavu jo edellisenä iltana.
VARAA LENTOKENTTÄHOTELLI TÄSTÄ

Vuokraa auto

Lomalla ehtii enemmän, kun vuokraa auton. Jo matkakohteeseen saavuttaessa, on pientä luksusta kurvailla omalla autolla hotellin pihaan. Loman aikana voi tehdä ex tempore retkiä lähialueille ja kauemmaksikin. Yhteistyökumppanimme on Rentalcars, joka on yksi maailman suurimpia autonvuokrauspalveluita.

VUOKRAA AUTO TÄSTÄ

Kotimaan lennot

Asutko kaukana lomalennon lähtöpaikasta? Ei hätää, voit varata kotimaan lennot kätevästi ja edullisesti meidän kauttamme. Sisarsivustomme Matkavaraukset.fi on erikoistunut lentomatkojen välittämiseen. Varaathan reilusti aikaa lennon vaihtoon.

VARAA KOTIMAAN LENNOT TÄSTÄ

alk. 28 €/ hlö
Vierekkäiset istumapaikat

Varaamalla istumapaikat lennolle etukäteen, voit varmistaa että sinä ja matkakumppanisi saatte vierekkäiset istumapaikat. Voit varata ja maksaa istumapaikat ottamalla yhteyttä meidän asiakastukeemme. Huomaathan että istumapaikat voi valita ilmaiseksi lähtöselvityksessä, mutta siinä vaiheessa lentoyhtiö ei välttämättä voi taata että pääsette istumaan vierekkäin.

Erityispalvelut

Tyypillisiä erityispalveluita ovat liikuntaesteisyyden vuoksi järjestetty kuljetusapu lentoasemalla, lemmikkieläimen kuljetus tai tavallisesta poikkeavat matkatavarat kuten polkupyörä tai golf-bagi. Veloitamme erityispalveluiden varaamisesta palvelumaksun, jonka lisäksi lentoyhtiö veloittaa joissain tapauksissa lisämaksun. Ota asiakastukeemme yhteyttä erityistarpeisiisi liittyen.